Ukupno vreme prireme 25 minuta
Serviranje za 2 osobe
Za podlogu:
-300g pilećeg filea
-1 jaje
-1 kašika maslinovog ulja
-1 kašika ovsenih pahuljica (ili mlevenog lana ako ste na keto ishrani)
-1 kašičica soli
-začini (biber, peršun, kurkuma)
Nadev:
-par kašika pasiranpg paradajza @podravkasrbija je bez dodatog šećera
-100g mocarela light @lidlsrbija
-50g kačkavalja
-čeri paradajz
-origano
Priprema:
Sjedinite sve sastojke za podlogu u secku. Preručite smesu u pleh obložen papirom za pečenje i oblikujte podlogu za picu, najlakše ćete oblikovati mokrom rukom.
Pecite podlogu 10-ak min u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Nakon toga, izvadite iz rerne, premažite paradajz sosom, stavite nadev. Možete dodati, i pečurke, pančetu, suvi vrat, šta god volite… Vratite da se zapeče još 5-6 minuta.
Prijatno!