Sastojci:
-200g sirovog indijskog oraha
(predhodno potopljen par sati)
-1 zreo avokado
-90g meda (3 kašike)
-1 kašičica kokosovog ulja
Za preliv:
-50g tamne čokolade
-1 kašičica kokosovog ulja
Priprema:
Sve sastojke sjedinite
u secku/blenderu 3-4 minuta.
Otvorite u međuvremenu da proverite teksturu smese, i skinete sa ivica secka ako ima većih komada smese koji su se zalepili. Gotovo je kada dobijete glatku i kremastu teksturu.
Smesu izlijte i lepo poravnajte u kalup obložen papirom za pečenje, dimenzija 15x15cm. Odložite u zamrzivač na sat vremena.
Potom, otopite na nižoj temperaturi ringle čokoladu i kokosovo ulje i prelijte kolač. Odložite još pola sata u zamrzivač.
Isecite ga na 9 kocki i poslužite. Čuvati potom u frižideru.
Prijatno!